Sahte doktor unvanı ile Ayşe Özkiraz haberleri gündemi uzunca bir süredir meşgul etmişti. Bu dönemin Mars’ın İkizler burcundaki uzun seyrine ve Retro oluşuna dair astrolojik olarak araştırdığım bir çok haberden bir diğeri daha olduğunu belirtebilirim…

Bir Retro Mars İkizler vakası daha…

Ülkemizin sahte doktoru Ayşe(m) Özkiraz’ın haritasının astroloji perspektifinde kaleme aldım. Yerel Medya sitelerinde gezinen görseller arasında sahte doktorun belgeleri bulunmakta. 20 Ekim 1997 yılı Tokat’ta doğduğu yazıyor. Doğum saati bilinmiyor fakat Sun rising (Güneş Doğuş) haritası kullanabiliriz.

Belgede sahtecilik göstergelerini inceleyelim:

10. ev kendini topluma tanıttığı, kariyerinin ne olduğunu anlatır ki yöneticisi Ay, İkizler’de; peregrin konumda. Peregrin göstergeler belli bir asalete sahip değildir ve çoğu zaman ait olmayanı (örnek hırsızlık) anlatır.

Ay, 8. evde. 8. ev; 9. evin (üniversite) 12. evidir. (sahte, gizli) Ay’ın mısır sınırı(term bounds) Mars’tır. Mars ise 2. ev yöneticisidir. 2. ev; kazançları anlattığı gibi kazanca çevrilebilecek metaları anlatır. Örneğin, belgeleriniz, elde tuttuklarınız, altın bilezikleriniz ve diplomalarınızı da 2. evden gözlemleriz ki burada durum peregrin bir gezegenin mısır sınırında olması; direkt sahte, gizli göstergesi olan 12. evin yöneticisine bakarsak Merkür’ü görürüz ki Merkür; Ay İkizler’in de dispozitörüdür.

Aileyi kandırmak, üniversite kazandım diyerek aileden uzaklaşmak için göstergeleri inceleyelim:

Aile evi 4. evde Neptün, Uranüs ve Jüpiter var. Aile dağınık, çarpık! Kardeşler evi 3. ev yöneticisi 4. evde (Uranüs’le birlikte) ki bu da öz olmayan kardeşiyle birlikte aynı evde yaşadığını da anlatabilir. 4. ev Oğlak yöneticisi Satürn, Mars ile üçgen açıda. Hatırlayalım, Mars; sahte belgenin de bir göstergesiydi. Sorunlu gezegenler üzerindeki yükü en yakınındaki uyumlu açıya atarlar ve o açıya gitmeye meylederler.

Dikkat; Satürn Koç’ta (yoksun / düşük), Retro, Güneş ile yücelim bazında karşılıklı ağırlaması var fakat Güneş’e göre oksidental, düşük bir evde ve Helenistik astrolojiye göre sevindiği 12. Evin tam karşısında. Bu Satürn güçlenmek için en yakınındaki uyumlu açıya yani Mars’a gidecek diyeceğiz. Yani aileden uzaklaşmak (Satürn, izole olmak) için Mars konularını kullanıyor diyeceğiz. Aynı şekilde üniversite okuduğu için aileden para alması da kazançlar evi 2. ev yöneticisi Mars ile aile evi 4. ev yöneticisi Satürn arasındaki üçgen (uyumlu) açının bir göstergesidir.

Olayların açığa kavuşması ise gönül ilişkileri vesilesiyle oluyor. C.T.K. olarak bahsi geçen bir astsubay ile yakın ilişkiler geliştiriyor.

İlişkiler evi 7. ev dispozitörü Mars. Mars, asker demek… İlişki göstergelerinde Satürn 3. kişi rolünü alır. Burada da bir başka kişiyle ilişki kuruyor sahte doktor. V.C. isimli kişi ki Satürn, astsubay’a (Mars) olanı biteni açıklamasına ve durumu açık etmesine vesile oluyor…

Ne tuhaf değil mi? Göstergelerin tıkır tıkır çalıştığını görmek… Eklemek istedikleriniz varsa beklerim…

Teşekkürler,
KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI

#deneyselastrolog #deneyselastroloji
Akademi İrtibat:
Whatsapp: +90 0533 816 56 88
E-mail: astroyasam@gmail.com
YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5